.

Om oss

Therese Moss

Jeg er 34 år, bosatt i Kristiansund, har samboer og sammen har vi 3 gutter. Lever en aktiv hverdag sammen med de, og bruker stort sett resten av fritiden min på trening.

Utdannet Personlig Trener ved Akademiet for Personlig Trening (AFPT) våren 2018.

Jeg er lidenskapelig opptatt av trening og kosthold. Og ikke minst så brenner jeg for at mine kunder og medlemmer skal nå de treningsmålene de setter seg. Jeg er der å pusher frem, og sørger for at veien til mål blir en trygg og gøy opplevelse!

Har høyt fokus på bruk av riktig teknikk, og tilpasser hele tiden øvelser ut i fra hvert enkelt sitt nivå og mål, og tar hensyn til skader/helse. Det er viktig for meg at du som kunde føler mestring, både under treningen vi har sammen og på egentrening. Og dette får vi til sammen med å ha en god dialog under hele forløpet.

Annelin Yttersian

Har jobbet som instruktør på treningssenter siden 2014, tok utdanning som Personlig Trener ved Akademiet for Personlig Trening (AFPT) høsten 2015.

Når vi trener sammen så er jeg der som en motivator eller for å presse deg til det du egentlig ikke trodde du klarte.
Det klarer vi sammen!
Uansett hva du vil oppnå med treningen din, så skal det være gøy! Mestringsfølelse er veldig viktig, så treningen blir tilpasset akkurat ditt treningsnivå.

Kirsten Djuvsland

Titti (Kirsten) er navnet mitt, jeg er en voksen dame på 53 år, med tre voksne barn og ett barnebarn. Og masse energi å dele.

Har drevet Cleo hudpleie i 26 år, og jobber også offshore i perioder. Har vært gruppeinnstruktør og treningsveileder i 17 år hos Nautilic og Actic.

Har mye erfaring med gruppetimer og motivasjon. Mine kvaliteter er å sette sammen et treningsopplegg for akkurat deg, følge deg opp, motivere, og gi deg de resultatene du ønsker.

Utdanningen min som massør og treningsveileder gir meg mange muligheter til å hjelpe akkurat deg!
Sees på Campus Helse!